Jó hírek! Az After Ever Happy Movie 2022 szeptemberében jelenik meg

Hamarosan idén szeptemberben érkezik az After-filmek negyedik sorozata After Ever Happy címmel. Továbbra is folytatni fogom Tessa és Hardin szerelmi történetét. Az After Ever Happy véget ér Tessa és Hardin története, amely Anna Todd utolsó könyvsorozatán alapul.

A fő történetben ezúttal is Josephine Langford és Hero Fiennes Tiffin lesz látható.A film plakátja a Valentin-nap kapcsán jelent meg. A terv adásba kerül
2022. szeptember 7-én később a mozikban.

OLVASSA MÉG: Watch After 4 Ever Happy (2022)

After Ever Happy Movie Story

Az After Ever Happy című filmet szinte egy időben forgatták a harmadik filmmel, az After We Fell-rel. Ezért a harmadik és negyedik film története a második filmből, az After We Collided-ből indul ki.

Tessa apjának érkezése az After We Collided-ben nagyobb drámát okozott Tessa és Hardin kapcsolatában, mert szerette volna megismerni őt, míg Hardin nem volt túlságosan elégedett az ötlettel.

Hardin tesz néhány kétes dolgot, hogy megtartsa Tessát, és megakadályozza, hogy Seattle-be költözzön álmai munkájáért.

Végül azonban rájött, hogy nem kellett volna megakadályoznia Tessát abban, hogy éljen ezzel a lehetőséggel, és megállapodtak egy távkapcsolatban.

Ezzel azonban még nem ér véget a dráma, amikor Hardin megtudja, hogy az apja nem Ken, és valójában Christian Vance (Stephen Moyer), a Vance Publishing főnöke, ahol Tessa dolgozik.
Hardin azután tudta meg, hogy Hardin elhozta Tessát Londonba, hogy részt vegyen az anyja esküvőjén. Ott Hardin meglátja anyját Christiannal.

Ami még rosszabb, úgy tűnik, hogy Hardin kivételével mindenki tud róla, és Hardint elárulva érzi.
Olvassa el még: Sikeresen felkavarta a közönség érzelmeit a második filmben, az A Quiet Place 3 2025-ben visszatér!

OLVASSA MÉG: Download After 4 Ever Happy (2022) 

Ezek után az After Ever Happy állítólag Hardin és Tessa gyermekeinek történetét meséli el. A folytatás a könyv epilógusából indul ki, amikor két gyermekük született Emery és Auden. Ezt a rendező közvetlenül megerősítette a Teen Vogue-nak: „Emeryt, Audent és [unokatestvért] Addyt szeretik a rajongók. Mindannyian sok kérdést kapunk arról, hogy mi történt a gyerekekkel.”

Az After 2019-es első megjelenése óta nagy figyelmet kapott a közönségtől történetének és szereplőinek köszönhetően. Erre a negyedik filmre érdemes lesz kivárni a jelenlétét.

A film előzetesét megtekintheti a Youtube-on.

A bejegyzés trackback címe:

https://pdstreamdaily.blog.hu/api/trackback/id/tr7517934183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

PDStreamDaily

Friss topikok

Címkék

Archívum

süti beállítások módosítása