After 4 2022,bonyolult romantikus szerelmi történet

after_ever_happy_movie_full_2022_thai_hd.PNG

 

Miután Anna Todd azonos című könyve alapján készült, amely ma kettő, Tessa Young és Hardin Scott (Tiffin) története.

A Susan McMartin, Tamara Chestna és Jenny Gage által írt felnőttfilm Taksanát egy szerelmi történetbe meríti, amely nagyon különbözik a filmekben gyakran elhangzó szerelmi történettől.

Tessa Youngot intelligens és válogatós diákként írják le. Azt is élvezi, hogy kötelességtudó és előkelő gyerek, aki hűséges középiskolás barátnőjéhez.

Azonban minden megváltozott, amikor találkoztam Hardin Scott-tal (Tiffin), amikor éppen beiratkozott az egyetemre, és az egyetemi kollégiumban lakott.

Olvassa el még: CAST After 4 Ever Happy (2022)

Hardin Scott személyisége titokzatossá teszi. Hardin Scott lázadó szelleme kételkedik Tessa Youngban, kételkedik saját testvérében.

Tessa, aki azt hitte, jól ismeri Sidarát, és van életcélja, úgy tűnt, ideges és izgatott.

A Hardin Scott körüli rejtély miatt Tessa Young nem tud ellenállni a rosszfiúnak. Ezen kívül, bár Hardin Scott karakterét szemtelen emberként írják le, egyértelmű, hogy van egy kedves és őszinte oldala, amivel csak Tessa Young rendelkezik.

Figyelmen kívül hagyta a pimasz barátját, hogy ne tegye be Hardin Scott hihetetlenül bonyolult orrát.

Olvassa el még: Watch After 4 Ever Happy (2022)

Ez a film bizonyítja, mit érzett Tessa Young a Hardin Scott-tal töltött idő alatt. Mint a szíved, amikor megérzi a rejtvényt Hardin Scott mögött.

Nos, szeretné tudni, hogyan folytatódik szerelmi történetük? Az egyszerű történetvezetésű, hétköznapi beszédre nagyon is alkalmas romantikus filmek szerelmeseinek ezt a filmet tavaly április 16-a óta vetítik az indonéz mozikban.

Mivel azonban vannak olyan vulgáris jelenetek, ez a film csak 17 éven felüliek számára alkalmas.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pdstreamdaily.blog.hu/api/trackback/id/tr6217934113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

PDStreamDaily

Friss topikok

Címkék

Archívum

süti beállítások módosítása